nvrmnd.fotopages.com

By: nvrmnd owh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Oct-2008 15:26 Email | Share | | Bookmark
raya grand entry 2008

 
 
 
View all 12 photos...
dah bertahun tak update fotopages, maklum lah selama ni dok pinjam kamera orang je.. finally dah bertahun azam nak angkat dslr, last2 beli la jugak sebijik d70s yg dah 3 kali bertukar tangan... lantak lah saye designer misken..

raya taun ni macam biase, saye beraya di kg.lubok merbau, kuala kangsar.. jalan nk pegi gerik, nampak masjid, belok kiri dah boleh nampak umah opah saye seperti dalam gambarajah x



bertolak balik ngan kete akak ditemani ngan 2 orang anak buah yang comel



yang bestnye sampai kat kampung, kali ni kitorang bakar lemang siang-siang..
so dapat la amik gambar yg ok sket




dan kendiannye.. sesi teghojon suwimingpul.. men volley dlm air dan sesi bergambar ala majalah mangga



yeh macam tulah raya kat kampung saye yang best dan canggih.. tak macam last year, kali ni tak buat game secret santa / exchange gift tu.. sbb byk masa abih kat suwimingpul
ah nanti post gambar besday opah saye yg comel plak.





Monday, 2-Apr-2007 05:03 Email | Share | | Bookmark
the room@puncak alam

ni la umah aku kat puncak alam.


acrylic work ni aku beli dari orkibal. time tu die baru abis displacement xhbition kat singapore.. puas ati btul tgk.






Saturday, 31-Mar-2007 21:00 Email | Share | | Bookmark
cuppacakes show @wondermilk























entry ni adelah sebahagian dari adventure ke kl dan jb.. lepas ni ke kl jam asia..
pastu esok pagi2 lagi dah gi de+sign conference kat skudai.. hadoi. kalo badan bleh split 2
dah lepak kat mcpa hall.. event indies against ape tah.. huhu


Saturday, 31-Mar-2007 15:00 Email | Share | | Bookmark
DE+SIGN conference, Southern College Skudai

packing~ packing~
ah? sesat sampai tampa, canada?!










Sunday, 24-Dec-2006 04:55 Email | Share | | Bookmark
eightyfourcube live @RANtAi Art Event 2006



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net